FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
-1


 famous?
Cum Sa Avem Grija De Imbracamintea Si Incaltamintea Din Piele - intrebari
Haina de piele se poate spala la masina de spalat? Cum sa avem grija de imbracamintea si incaltamintea din piele
1 raspunsuri 2715 vizualizari  raporteaza
doina on Friday, October 15, 2010 in Cum Sa Avem Grija De Imbracamintea Si Incaltamintea Din Piele - intrebari



 raspuns 1
Accesoriile din piele naturala si respectiv hainele din piele nu fac casa buna cu apa si de aceea sub nici o forma nu trebuie sa le spalati mai ales in masina de spalat. Daca s-au murdarit se pot duce la curatoriile chimice unde in functie de indicatiile de pe eticheta cei de acolo hotarasc daca se poate curata sau nu. Pentru a nu ajunge in aceasta situatie este recomandat sa avem grija de hainele din piele intretinindu-le in permanenta. Deasemenea produsele din piele trebuie ferite de sursele de caldura pentru ca se scorojesc iar pentru a evita intarirea lor se folosesc substante grase, ulei de ricin,untura de peste sau glicerina pentru haine. La hainele din piele intoarsa lucrurile sint mai complicate si necesita mai mult timp. In cazul acestora este recomandat apelarea la un centru specializat.
0

     raspunde    raporteaza   
Cornelia on Friday, February 18, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate