FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
1


 famous?
Vin De Struguri Preparat In Casa - intrebari
ce facem cand vinul din butoi nu incepe sa fiarba? Vin de struguri preparat in casa
1 raspunsuri 1442 vizualizari  raporteaza
costi on Thursday, October 21, 2010 in Vin De Struguri Preparat In Casa - intrebari  best answer
Pentru ca vinul sa inceapa sa fermenteze este necesar ca acesta sa aiba o temperatura potrivita pentru ca sa se produca fermenti. Cu cit temperatura este mai mica cu atit mai greu va fermenta. Se poate intimpla ca si concentartia de de zahar sa nu fie corespunzatoare, prea putin nu are ce sa fiarba iar prea mult se comporta ca un conservant. Daca mustul s-a oprit din fiert este recomandatsa folosim drojdie pentru refermentare si sa ne asiguram ca temperatura este destul de ridicata pentru a permite procesul de fermentare.
6

     raspunde    raporteaza   
Paul on Friday, February 18, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate