FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Religie - intrebari
Cine este considerat autorul rugaciunii Tatal nostru?
1 raspunsuri 4020 vizualizari  raporteaza
Sorin on Tuesday, January 25, 2011 in Religie - intrebari  best answer
Potrivit traditiei lisus Hristos este considerat drept autor al rugaciunii Tatal nostru. Aceasta este o parte a predicii de pe munte, care a fost tinuta de lisus candva intre anii 27 si 30. Ulterior, evanghelistul Matei a consemnat-o in scris - aproximativ 35 de ani mai tarziu - pentru prima data. Rugaciunea Tatal nostru a fost invatata si recitata secole de-a randul numai in limba latina (Pater Noster), asa incat multi oameni simpli au rostit probabil fara a intelege nici macar un singur cuvant.
19

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Tuesday, January 25, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate