FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
-1


 famous?
Planeta Pamant - intrebari
Ce este biosfera? Cand s-a format aceasta?
1 raspunsuri 1459 vizualizari  raporteaza
Armand on Wednesday, November 03, 2010 in Planeta Pamant - intrebari  best answer
Biosfera este invelisul viu al pamantului si cuprinde totalitatea vietuitoarelor (plante, animale si oameni). Ea s-a format treptat incepand cu aparitia primelor forme de viata in apele oceanice si pana la cele cunoscute astazi, timp in care multe specii au disparut. Altele, care au reusit sa se adapteze sunt prezente si in timpurile noastre, iar unele au aparut recent. Evolutia biosferei este evolutia vietii. Intre toate fiintele pamantului, omul este una cu totul speciala, gandeste si vorbeste articular, este inteligenta.
37

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate