|
1 |
|
famous? |
|
|
|
|
|
|
best answer
|
Pentru ca vinul sa inceapa sa fermenteze este necesar ca acesta sa aiba o temperatura potrivita pentru ca sa se produca fermenti. Cu cit temperatura este mai mica cu atit mai greu va fermenta. Se poate intimpla ca si concentartia de de zahar sa nu fie corespunzatoare, prea putin nu are ce sa fiarba iar prea mult se comporta ca un conservant. Daca mustul s-a oprit din fiert este recomandatsa folosim drojdie pentru refermentare si sa ne asiguram ca temperatura este destul de ridicata pentru a permite procesul de fermentare. |
|
6 |
|
|
Paul on Friday, February 18, 2011 |
|
|
|
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect.
Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.
|
|
|