FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Carpatii Meridionali - intrebari
as vrea sa stiu care este cel mai inalt vf din carpatii meridionali Carpatii Meridionali
1 raspunsuri 802 vizualizari  raporteaza
Radu on Wednesday, December 08, 2010 in Carpatii Meridionali - intrebari



 raspuns 1
Carpatii Meridionali reprezinta cea mai masiva, tipica si spectaculoasa regiune montana a tarii. Cel mai inalt virf din carpatii meridionali si chiar din Romania este Vf Moldoveanu. Acesta este situat in Masivul Fagaras, care reprezinta cei mai inali, spectaculosi si salbatici munti din Romania si are o inaltime de 2544 m. Din cauza virfurilor muntoase din jurul sau care in majoritatea cazurilor au peste 2400 virful moldoveanu este vizibil numai de pe creasta Fagarasului sau din aer.
0

     raspunde    raporteaza   
Bogdan on Friday, February 18, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate