FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Vor mai apare Taylor Momsen si Jessica Szohr in noul sezon din “Gossip Girl”?
1 raspunsuri 92 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, May 18, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Se pare ca in cel de-al cincilea sezon al producriei cinematografice “Gossip Girl” nu vor mai apare cele doua actrite Taylor Momsen si Jessica Szohr, adica Jenny si Vanessa. Chiar daca s-a confirmat ca va apare si acest al cincilea sezon al filmului, actritele nu vor fi solicitate, urmand ca personajele pe care le interpretau sa dispara treptat din actiunea filmului. S-ar putea totusi, dar nu este un lucru confirmat ca cele doua actrite sa mai aiba aparitii episodice destul de rare.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Thursday, May 19, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate