FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Unde a cunoscut-o Adrian Cristea pe fosta sa iubita Ramona Serban?
1 raspunsuri 345 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 05, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Ramona Serban, o bruneta din Constanta, l-a cunoscut pe fotbalistul Adrian Cristea acum doi ani inaintea unui meci al echipei nationale cu Franta, meci ce s-a disputat la Paris dar in care jucatorul nu a figurat pe lista selectionerului tocmai din cauza brunetei. Relatia celor doi nu a durat mai mult de doua luni, deoarece Adrian Cristea a calcat stramb iar bruneta nu i-a iertat infidelitatea. Acum, Ramona Serban a fost zarita de paparazzi prin cluburile si restaurantele de fite din Capitala in cautarea iubirii vietii ei.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 06, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate