FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Suntem o tara a diminutivelor la superlativ asa cum a spus si presedintele Traian Basescu?
1 raspunsuri 82 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Da, intr-adevar suntem o tara a superlativelor. Diminutivele ne-au intrat in viata, totul este un alint o mica bascalie, asa cum recent a aratat si presedintele Traian Basescu, in preambulul unor informatii vizand Uniunea Europeana ca nimic nu este mai important decat divortul anului, nunta anului si fireste botezul anului, facand referire la Irinel Columbeanu, Monica si fiica lor Irina. In presa, la televizor nu auzim decat de Moni, Iri, Oana, Adi si altii considerati mari vedete si mai putin ne intereseaza problemele importante ale acestei tari.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate