FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Sufera cumva actrita Megan Fox de anorexie?
1 raspunsuri 78 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 18, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Desi actrita Megan Fox nu se mandreste cu corpul sau care i-a scos din minti pe barbati, ea nu sufera de anorexie cu toate ca doreste sa se ingrase si nu poate. Dupa aparitia lui Megan Fox in reclama pentru lenjeria de corp Emporio Armani, multa lume a criticat siluieta filiforma si a banuit ca ea si-a dorit sa slabeasca. Antrenorul de fitness al actritei Megan Fox a sarit in apararea ei spunand ca talia ca trasa prin inel al starului se datoreaza genelor mostenite si nu e cauzata de o dieta drastica.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate