FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Stiti cumva cine a fost inventatorul cinematografului? Unde a aparut cinematograful?
1 raspunsuri 329 vizualizari  raporteaza
Sobo on Wednesday, November 03, 2010 in Diverse - intrebari raspuns 1
Stiu ca cinematograful a fost realizat in atelierul renumitului inventator american Thomas Alva Edison si este compus dintr-un aparat de filma si un proiector. Primul cinematograf prezentat in 1898 in New York functiona dupa principiul stroboscopului. In 1984 fratii Lumiere si-au prezenat cinematograful: acesta a proiectat imaginile pe o panza. Spectatorii au fost uluiti de imaginile simple care prezentau evenimente banale de toate zilele. Timp de cativa ani, cinematograful a fost considerat o noutate. Filmele puteau fi vizionate in targuri si localuri cu program artistic.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate