FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
1


 famous?
Planeta Pamant - intrebari
Stiti care sunt consecintele miscarii de revolutie a pamantului?
1 raspunsuri 5797 vizualizari  raporteaza
Didi on Wednesday, November 03, 2010 in Planeta Pamant - intrebari  best answer
Datorita miscarii de revolutie, atat forma orbitei cat si inclinarea axei de rotatie a pamantului au ca efect formarea anotimpurilor, durata inegala a zilelor si a noptilor si formarea zonelor de caldura. Daca axa pamantului ar fi perpendiculara pe planul orbitei, nu ar exista anotimpuri. In fiecare loc de pe pamant ziua ar avea 12 ore de lumina si 12 ore de intuneric. Ca urmare a succesiunii anotimpurilor, schimbarile de durata ale zilelor si ale noptilor si modificarile de temperatura ale aerului de la o zi la alta sunt evidente la latitudinile medii.
46

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate