FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Stie cineva sa-mi spuna cum a cunoscut-o Catalin Maruta pe actuala lui sotie?
1 raspunsuri 792 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Catalin Maruta si Andra s-au cunoscut de ceva timp in urma, pe vremea cand Catalin Maruta prezenta emisiunea “Tonomatul DP 2” de la postul de televiziune TVR 2. El a avut-o invitata in emisiune pe frumoasa cantareata si se pare ca a fost dragoste la prima vedere. Dupa ce s-au intalnit de mai multe ori in oras, Andra si Catalin Maruta au anuntat ca au pus bazele unei frumoase povesti de dragoste. La scurt timp cei doi s-au mutat impreuna in apartamentul lui Catalin Maruta.
3

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate