FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Se pare ca viitoarea printesa de Wales a semnat un acord prenuptial cu referire la copii in cazul in care divorteza de Printul William. Puteti sa-mi spuneti daca este adevarat?
1 raspunsuri 196 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari



 raspuns 1
Cu toate ca aceste acorduri sunt mai degraba obiceiuri din SUA, s-ar putea sa fie valabile si in Marea Britanie dar nu si in familia regala. Chiar daca este o lege nescrisa faptul ca posibilii mostenitori raman in grija parintelui care face parte din nastere din familia regala, cotidianul american LA Times anunta ca nu este cazul deoarece nu se obisnuieste sa se semneze asa ceva in familia regala. In cazul in care Kate Middelton divorteaza de Printul William, mostenitorii raman cu tatal.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate