FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Se apuca Ioana Maria Moldovan de inot dupa ce a stat departe de apa 20 de ani?
1 raspunsuri 81 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 14, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Prezentatoarea de la postul de televiziune Acasa TV Ioana Maria Moldovan spune ca doreste sa ia lectii de inot cu toate ca sufera de aquafobia si timp de 20 de ani nu s-a apropiat de apa. Ea doreste sa scape de aceasta teama si sa i-a lectii de inot la o piscina din complexul rezidential unde locuieste. Se pare ca la varsta de cinci ani pe cand a fost data de parinti sa invete sa inoate, profesorul a aruncat-o prea tare si s-a speriat ramanand de atunci cu aceasta teama. Spera ca acum, la aceasta varsta sa-si invinga toate temerele.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 14, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate