FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Printe personalitatile ce vor participa la nunta anului 2011de la Palatul Buckingham se numara si Printul Radu Duda?
1 raspunsuri 34 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Printre politicienii importanti, demnitari din Marea Britanie si din strainatate, personalitati ai asociatiilor de caritate si multe alte celebritati ce vor participa la nunta printului William cu Kate se va numara si Printul Radu Duda. Pe data de 29 aprilie toti invitatii vor participa la slujba religioasa de la Westminster Abbey dar nu toti vor merge apoi la Palatul Buckingham. Datorita casatoriei cu Printesa Margareta, Printul Radu Duda se va numara printre cei 600 de invitati la receptia gazduita de regina de la palat pentru a sarbatori casatoria cuplului.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate