FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Poate cineva sa-mi dea cateva informatii despre Diana Munteanu?
1 raspunsuri 79 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Diana Munteanu s-a nascut pe data de 15 decembrie 1978 la Brasov si provine dintr-o familie de artisti, mama fiind soprana la opera din Brasov iar tatal dirijor la acceeasi opera. Din clasele primare Diana Munteanu a studiat la scoala de muzica sectiunea pian integrandu-se astfel in aceasta familie de artisti. Cu toate acestea mai tarziu orientarea ei a fost catre un liceu sportiv unde a practicat 8 ani atletismul. Dupa liceu a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate