FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Pe cine a invitat Lucian Mandruta in emisiunea sa “Nimic important” in ziua de 8 martie?
1 raspunsuri 666 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 14, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Dupa ce a fost la un pas de divort, moderatorul emisiunii “Nimic important”, Lucian Mandruta are ca invitat in ziua de 8 martie chiar pe sotia sa, Ioana. Dupa modelul lui Catalin Maruta care si-a invitat in emisiunea sa “Happy Hour” sotia, tot asa si Lucian Mandruta si-a invitat sotia dar la Antena 2. Se pare ca Ioana va face dezvaluiri importante din viata de cuplu al celor doi. Cu o umbra de umor, Lucian Mandruta dovedeste ca si in casa lor au loc mici discutii in contradictoriu pe teme banale.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 14, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate