FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Oare a mintit Catalin Botezatu cand a spus ca a fost ucenicul lui Gianni Versace?
1 raspunsuri 77 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Fiind fascinat de arta constructiei vestimentare si sedus totodata de frumusetea femeii, Catalin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Moda din Milano unde l-a avut ca profesor pe regretatul Gianni Versace. Fiind impresionat de talentul elevului sau, creatorul de moda italian l-a ales sa lucreze timp de sase luni in celebrele “Ateliere Versace” de la Milano. Toate aceste date cu referire la Catalin Botezatu ce au aparut pe site-ul sau au fost dezmintite de Academia Catavencu care a facut cercetari si a constatat ca Botezatu nu a calcat niciodata pragul Institutului European de Moda din Milano.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate