FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
In ce scandal a fost implicata Roxana Vancea noua asistenta de la matinalul Neata?
1 raspunsuri 385 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 14, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Se pare ca Roxana Vancea are pe constiinta fericirea unui cuplu din Tg Jiu, orasul natal. Cu aproape un an in urma, afaceristul Codrut Costoiu de 37 de ani s-a indragostit de Roxana, a sponsorizat-o o perioada dupa care a ajutat-o sa ajunga la Bucuresti acolo unde el detinea o firma profitabila. Dupa cateva luni si-a lasat cea de a doua sotie si a continuat relatia cu tanara. In mod bizar, Codrut Costoiu s-a plictisit de frumoasa satena astfel ca toamna trecuta i-a dat papucii. Nemaiavand sustinerea financiara, Roxana Vancea a ajuns o studenta oarecare la Facultatea de Sport si locuieste intr-un camin studentesc modest.
1

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 14, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate