FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
In ce scandal a fost implicata Ioana Manac?
1 raspunsuri 558 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Ioana Manac, actuala prietena a fotbalistului Gabi Torje a fost implicata in scandalul de prostitutie “Babylon”. Inca de pe vremea cand era minora, aceasta a colaborat in dese randuri cu Diva Models, agentie care a fost implicata anul trecut in acest scandal de prostitutie. Ioana Manac a fost protagonista unor prezentari de lenjerie care ar fi fost un paravan pentru ceea ce se intampla acolo. Cand lucrurile s-au precipitat Ioana Manac spune ca ea a participat foarte rar la activitatile agentiei nestiind de fapt nimic despre asa ceva.
1

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate