FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
1


 famous?
Celebritati - intrebari
In ce productie cinematografica ce va apare in anul 2012 este distribuita actrita Antje Traue?
1 raspunsuri 1827 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Rolul din filmul “Superman: Man of Steel” ce va apare in 2012 a fost oferit lui Antje Traue, o actrita de origine germana cunoscuta din thriller-ul SF “Pandorum”. Cu toate ca nu a lucrat prea mult in Statele Unite, fiind cunoscuta in tara sa de origine, Antje Traue are insa la activ SF-ul cu accente horror “Pandorum”, unde a jucat alaturi de Ben Foster si Dennis Quaid, dar si recent incheiatul “5 Days of August”, cu Val Kilmer, Andy Garcia si Heather Graham in distributie.

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate