FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
In ce filme a jucat actrita si cantareata Oana Sarbu?
1 raspunsuri 89 vizualizari  raporteaza
Razvan on Thursday, May 19, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Oana Sarbu cunoscuta actrita si cantareata, s-a nascut pe data de 13 mai 1968 la Bucuresti si este fiica lui Romulus Sarbu unul dintre membrii celebrului cuplu de la Teatrul “Constantin Tanase”, Anton si Romica. Actrita Oana Sarbu a jucat in cateva filme cunoscute si indragite de publicul romanesc. Printre acestea putem enumera: Liceenii (1986), Extemporal la dirigentie (1987), Vulcanul stins (1987), Liceenii rock’n roll (1990), Liceenii in alerta (1992) si Secretul Mariei (2006).
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, May 27, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate