FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
In ce alt scandal a aparut Mugur Mihaescu?
1 raspunsuri 37 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Mugur Mihaescu dupa scandalul cu dansatoarea Alexandra s-a potolit pentru o perioada de timp, dupa care artistul si-a gasit o noua prietena, in frumoasa si senzuala Ramona Lazuran. Ramona a pozat in revista Playboy, iar lui Mugur Mihaescu i s-au aprins calcaiele dupa ea. O perioada de cateva luni au fost impreuna iar Mugur Mihaescu era hotarat sa divorteze de sotia sa. Surpriza cea mare a fost cand vedeta playboy a cunoscut un baiat mai tanar decat Mugur Mihaescu, proaspat student la Harvard care i-a sucit mintile tinerei domnisoare, aceasta rupand relatia cu Mugur. Despartirea dintre cei doi a umolut primele pagini ale ziarelor de scandal din tara.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate