FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Imi poate furniza cineva cateva date legate de copilaria lui Vali Vijelie?
1 raspunsuri 77 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Da, te pot informa ca numele real a lui Vali Vijelie este Valentin Rusu si ca s-a nascut in Bucuresti pe data de 7 iulie 1970. Vali Vijelie provine dintr-o familie de muzicieni, mama cantareata de romante la radio iar tatal muzicant la nunti si botezuri. Cantaretul Vali Vijelie mai are trei frati, Dumitru, Marius si Luminita. Deoarece familia Rusu avea venituri foarte mici, Vali Vijelie a crescut mai mult la bunici ajutandu-i pe acestia la munca din camp sau la o ferma de langa Giurgiu la ambalarea fructelor si legumelor.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate