FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Exista televiziune in Germania in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial?
1 raspunsuri 217 vizualizari  raporteaza
Viorel on Friday, January 21, 2011 in Diverse - intrebari



 raspuns 1
Primul mare releu de televiziune a fost construit in Germania in 1938 pe varfurile Brocken si Feldberg (in regiunea Taunus). In afara de aceasta, au inceput sa fie folosite care de reportaj cu mai multe aparate de filmat si instalatii complexe. La inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial au continuat sa fie transmise programe televizate, dar in momentul in care au fost distruse in timpul bombardamentelor cateva relee, aria pe care erau receptate programele s-a restrans simtitor. Cercetarile si lucrarile de perfectionare a aparaturii erau destinate exclusiv armatei. Astfel, a fost pus la punct un sistem pentru cercetare aeriana care lucra cu imagini televizate, formate din 1 029 de linii, o definitie a imaginii care corespundea cu aceea a sistemului HDTV (fligh Definition Television) aparut in anii '80.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate