FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este sotia lui Bob Marley fondatorul grupului de firme “Bob Marley”?
1 raspunsuri 380 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari



 raspuns 1
Sotia fostului cantaret Bob Marley a fost implicata si ea in Miscarea Rastafari, desi a ramas membru activ al Bisericii Ortodoxe Etiopiene. Dupa moartea lui Bob Marley, Rita Marley a inregistrat cateva albume ale sotului ei si a transformat casa acestuia in muzeu. Totodata ea este fondatorul si presedintele fundatiei Robert Marley, Bob Marley Trust si al grupului de firme Bob Marley. Rita Marley a devenit vaduva lui Bob Marley chiar daca acesta a inselat-o de nenumarate ori da-a lungul casniciei lor. Bob Marley a iubit femeia dar in acelasi timp si-a iubit enorm de mult sotia.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate