FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Planeta Pamant - intrebari
Este problema alimentarii cu apa o problema globala a omenirii?
1 raspunsuri 393 vizualizari  raporteaza
Corina on Wednesday, November 03, 2010 in Planeta Pamant - intrebari



 raspuns 1
Cantitatea de apa dulce disponibila consumului uman este aceasi in schimb numarul populatiei a crescut si implicit au crescut nevoile de consum care in unele zone au ajuns sa nu mai fie onorate. Daca se adauga si faptul ca resursele de apa dulce nu sunt raspandite uniform pe glob, si ca exista regiuni populate care au foarte putine resurse de apa sau sunt in curs de epuizare, intelegem de ce problema alimentarii cu apa este una dintre problemele globale ale omenirii la fel ca si reducerea stratului de ozon, poluarea cu dioxid de carbon, cresterea nivelului oceanului planetar, defrisarea padurilor tropicale.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate