FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Este adevarat ca zeita Artemis domneste si peste lumea oamenilor?
1 raspunsuri 210 vizualizari  raporteaza
Laur on Wednesday, November 03, 2010 in Diverse - intrebari



 raspuns 1
Ocrotitoare si uneori infricosatoare, Artemis domneste si peste lumea oamenilor, in care vegheaza asupra nasterii si dezvoltarii fiintelor. Este si zeita lunara, ratacind precum luna si zbenguindu-se prin munti in timp ce fratele ei geaman Apollo a devenit un zeu solar. Artemis Selene se leaga si de ciclul simbolurilor fecunditatii. Ea joaca rolul de aparatoare a vietii femeilor si este salbatica fata de barbati. Diana romana ar corespunde unei zeitati celeste care asigura continuitatea nasterilor si avea grija de succesiunea regilor.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate