FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este adevarat ca vedeta de televiziune Andreea Raicu pune multa pasiune in ceea ce face?
1 raspunsuri 78 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Andreea Raicu, cunoscuta vedeta de televiziune pune intr-adevar multa pasiune in tot ceea ce face. Vedeta de la postul de televiziune Prima TV, dupa cum a declarat chiar ea, a ajuns sa filmeze si cate 24 de ore, pentru a realiza un show cat mai reusit. Recent, prezentatoarea Andreea Raicu a debutat cu o noua emisiune “ Scoala de bune maniere”, unde a incercat sa educe opt domnisoare vulgare.
Emisiunea a prezentat un real succes nu numai printr-o buna realizare dar a fost urmarita de foarte multi telespectatori, fiind o emisiune din care aveai ce sa inveti, o emisiune educativa.

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate