FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este adevarat ca in viata de familie a Angelina Jolie apar nenumarate certuri din cauza partenerului ei, Brad Pitt?
1 raspunsuri 81 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Din articolele aparute in ziarele de scandal reiese ca actrita Angelina Jolie si-a pierdut rabdarea cu Brad Pitt datorita deselor betii pe care acesta le face cu prietenii. Din spusele apropiatilor celor doi reiese ca Brad Pitt vine des acasa beat dupa ce consuma tequila cu gasca de prieteni iar Angelina Jolie ii reproseaza ca nu da un bun exemplu celor sase copii ai lor. “Cum indraznesti sa faci asta? Ai jurat ca nu te vei mai imbata! Ce fel de exemplu esti tu pentru copii?” i-ar fi reprosat Angelina lui Brad, dupa cum spun surse din anturajul celor doi. Brad Pitt nu i-a raspuns dar s-a urcat pe motocicleta si a plecat de acasa.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate