FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este adevarat ca actrita Angelina Jolie a refuzat cina cu Barack Obama?
1 raspunsuri 38 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Din surse apropiate actritei Angelina Jolie se spune ca aceasta ar fi refuzat invitatia presedintelui SUA, Barack Obama de a petrece un weekend la Cina Corespondentilor de presa de la Casa Alba. Angelina Jolie refuza de cate ori este invitata da a sta la masa presei pe motiv ca faptele sunt mai importante decat vorbele si discutiile in sine. Angelina Jolie era in Europa la filmari dar nu acesta ar fi fost refuzul ei. Actrita prefera de a-si petrece timpul ajutandu-i pe cei ce au nevoie de ea decat de a sta la discutii.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate