FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este adevarat ca Oana Zavoranu s-a impacat cu mama ei?
1 raspunsuri 36 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
In emisiunea “Un Show Pacatos” din data de 7 aprilie, Oana Zavoranu si mama ei Mariana Zavoranu au ingropat securea razboiului si s-au impacat dupa lungi dispute in tribunale si dupa multe certuri si vorbe urate. Dupa ce Oana a trecut printr-o internare in spital a ajuns la concluzia ca cea mai apropiata de ea este tot mama si a hotarat sa se impace cu aceasta si sa renunte la toate disputele pe care cele doua le-au avut pana acum. Printre lacrimi si pareri de rau cele doua protagoniste ale emisiunii si-au cerut iertare una alteia si au decis sa aiba din nou o relatie, mama si fiica.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate