FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este adevarat ca Arnold Schwarzenegger va juca intr-un nou film din seria “Terminator”?
1 raspunsuri 87 vizualizari  raporteaza
Razvan on Saturday, April 30, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cu toate ca o perioada destul de lunga actorul Arnold Schwarzenegger a avut o functie politica, guvernator al statului California, se pare ca se va intoarce in lumea cinematografica. Noul proiect “Terminator” este aprig disputat de studiourile de la Hollywood-Universal, CBS Film, Sony si Lionsgate Pictures, iar regizorul proiectului va fi Justin Lin. Arnold Schwarzenegger a aparut in trei dintre filmele francizei: “Terminatorul” (1984), “Terminator 2: Ziua Judecatii” (1991) si “Terminator 3: Suprematia Robotilor” (2003).
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, May 02, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate