FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este adevarat ca Antonio de la Rua a umblat timp de sase ani cu doua femei?
1 raspunsuri 190 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 21, 2011 in Celebritati - intrebari



 raspuns 1
Desi s-a spus ca relatia de dragoste ce a durat 11 ani intre Shakira si fostul iubit Antonio de la Rua s-a terminat datorita infidelitatii divei, nu este deloc adevarat. Aceasta nu si-a tradat iubitul cu fotbalistul spaniol Gerard Piqu asa cum s-a speculat ci lucrurile au stat cu totul invers. Argentinianca Marina Gallo de 27 de ani a marturisit intr-o emisiune TV ca timp de sase ani s-a iubit cu Antonio pe care il cunostea din copilarie, parintii lor fiind foarte buni prieteni.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011




 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate