FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este Monica Columbeanu singura in “lupta” cu sotul ei?
1 raspunsuri 90 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
De cand Monica Columbeanu s-a intors pe ascuns in tara ea nu a luat in nici un fel legatura cu sotul ei, ba mai mult s-a nu a folosit nici unul din bunurile comune ale familiei. Totusi se pare ca Moni nu este singura in aceasta lupta pe care o duce cu Irinel Columbeanu si este ajutata de o persoana necunoscuta paparazzilor, se pare ca de un tanar om de afaceri grec ce o ajuta neconditionat. Cu acest afacerist se pare ca Monica Columbeanu s-a imprietenit cu ceva timp in urma.

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate