FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Este Mihai Gainusa creierul din spatele “Cronicii Carcotasilor”?
1 raspunsuri 88 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cred ca Mihai Gainusa nu are nevoie de prezentare. Toti il cunosc de la indragita emisiune de pe Kiss FM din fiecare dimineata sau de la Cronica Carcotasilor din fiecare miercuri seara de pe postul Prima TV. Mihai Gainusa impreuna cu co-prezentatorul sau Serban Huidu au reusit sa puna pe picioare o emisiune ce a supravietuit 10 ani. Multi spun ca Mihai Gainusa este creierul acestei emisiuni Cronica Carcotasilor deoarece el scrie scenariile, el inventeaza scenetele si tot el creeaza rimele. Dupa cum se stie Mihai Gainusa a publicat o colectie de nuvele si povestiri, iar recent primul sau roman.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate