FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Dupa ultimile teste medicale este linistita Andreea Banica?
1 raspunsuri 405 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 23, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Vedeta Andreea Banica a fost foarte ingrijorata datorita unei alunite care i-a aparut pe fata. Ea spune ca dupa testele pe care le-a facut, alunita nu este de natura cancerigena dar problema este sa nu mai creasca, sa devina inestetica. Andreea Banica spune ca are multe alunite de acest gen pe corp, pe unele le-a scos ca sa nu fie vizibile cand urca pe scena in noile costume. Mai are de scos alunite de pe corp dar este foarte ocupata si nu mai are timp deocamdata.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 23, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate