FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
Din ce motive s-a impus reteaua de curent alternativ?
1 raspunsuri 421 vizualizari  raporteaza
Gilda on Sunday, November 07, 2010 in Diverse - intrebari raspuns 1
Pe de-o parte construirea unui generator de curent continuu implica cheltuieli mult mai mari decat realizarea unui generator de curent alternativ. Pentru generatorul de curent continuu erau necesare perii de carbon si datorita acestui fapt defectiunileerau foarte frecvente. Pe de alta parte, in cazul avariilor la reteaua de alimentare a unei case (de exemplu, atunci cand se produce un scurtcircuit) pericolul de incendiu este mult mai mare, deoarece la punctul in care se produce avaria se pot forma foarte usor arcuri electrice, ceea ce implica degajarea unei energii calorice foarte mari, care poate implica la randul ei producerea unor incendii. Acest pericol nu apare decat foarte rar in cazul sistemelor de curent alternativ.
0

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Sunday, November 07, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate