FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Din ce motiv actrita Eva Longoria si-a anulat prezenta la American Music Award?
1 raspunsuri 37 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, February 28, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Actrita Eva Longoria se desparte de sotul ei Tony Parker deoarece a descoperit ca acesta o insela cu sotia unui alt sportiv din NBA. Eva si Toni s-au cunoscut in anul 2006, logodindu-se spre sfarsitul anului si apoi casatorindu-se un an mai tarziu. Nunta a avut loc la Paris in cadrul unei ceremonii romano-catolice, opulenta chiar si pentru vedetele de la Hollywood. Eva Longoria a depus actele de divort dupa o legatura de 7 ani. De altfel actrita si-a anulat prezenta la American Music Award din 21 noiembrie.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, February 28, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate