FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
Din ce cauza a avut Pepe probleme cu justitia?
1 raspunsuri 38 vizualizari  raporteaza
Razvan on Friday, March 04, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Fiind o fire apriga ca si sotia sa, Pepe pe numele sau real Ionut Pascu, a avut probleme cu justitia. La trei ani de cand magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au gasit vinovat pentru ca l-a batut pe avocatul Andrei Condoianis, acesta l-a actionat iar in instanta solicitand magistratilor incuviintarea executarii silite pe bunurile artistului pentru suma de 18 000 de lei pe care acesta i-o datora. Toate acestea s-au intamplat dupa ce Pepe si fratele sau Miguel l-au batut mar pe avocat care ii daduse o palma nepotului lui Pepe ce se luase de prietena lui Condoianis.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Friday, March 04, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate