|
0 |
|
famous? |
|
|
|
|
|
|
raspuns 1
|
In jurul anului 2000 î.Hr. în Mesopotamia carnea era păstrată în gropi umplute cu gheaţă, păstrându-se astfel proaspătă. In China, alimentele erau păstrate la rece începând din anul 600 î.Hr. Respectiva tehnică de conservare a fost pusă la punct de-a lungul timpului, iar în anul 1100 existau în multe state musulmane încăperi frigorifice destinate păstrării alimentelor. Incăperile izolate sau pivniţele erau răcite cu gheaţă, care era depozitată în timpul iernii sau adusă din munţi. Aceste încăperi frigorifice erau construite astfel încât nici chiar în timpul celor mai călduroase luni de vară gheaţa nu se topea complet. |
|
0 |
|
|
Petre on Thursday, July 15, 2010 |
|
|
|
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect.
Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.
|
|
|