FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
De ce sunt nemultumiti spectatorii de la emisiunea “Romanii au talent”de parerile lui Mihai Petre?
1 raspunsuri 86 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Fiind un om critic si mai mereu nemultumit, dansatorul Mihai Petre a cam atras antipatia spectatorilor dar si a telespectatorilor ce urmaresc emisiunea “Romanii au talent”difuzata pe postul de televiziune Pro TV. Nefiind de acord cu parerile lui oamenii ar dori sa il abordeze si sa-i spuna vreo cateva. Chiar un barbat din public, enervat la culme de criticile dansatorului ca a eliminat o concurenta a mers la el si i-a spus ce are pe suflet. “Nu stiu cine esti, dar cred ca esti cam obraznic. Ma abtin cu greu sa nu te plesnesc”, i-a spus un tanar din public lui Mihai Petre.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate