FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Planeta Pamant - intrebari
De ce sunt importante hartile si oricare tip de reprezentare cartografica?
1 raspunsuri 645 vizualizari  raporteaza
Alexa on Wednesday, November 03, 2010 in Planeta Pamant - intrebari  best answer
Hartile sunt foarte importante pentru navigatie. Calatoriile pe mare si prin aer unde reperele sunt putine sau chiar lipses in totalitate sunt imposibil de efectuat daca nu ar exista hartile care fac posibila orientarea. De altfel, primele harti au fost cele destinate navigatorilor. Hartile sunt folosite in construirea de drumuri, sosele, cai ferate, conducte, retele de inalta tensiune, in expeditii si activitati turistice. Cele mai precise harti sunt cele pe care le poseda armata folosite in intocmirea strategiilor militare.
6

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Wednesday, November 03, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate