FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
De ce nu o suporta Irinel Columbeanu pe fosta lui cumnata?
1 raspunsuri 462 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Omul de afaceri Irinel Columbeanu care este in plin proces de divort si in proces pentru custodia fiicei lui cu fosta sotie Monica Columbeanu, nici nu concepe ca Irina sa se afle sub acelasi acoperis cu Ramona Gabor. Irinel Columbeanu nu vrea ca fiica sa, sa fie incredintata sotiei, spunand ca nu doreste ca aceasta sa fie influentata de mediul in care ar putea sa creasca alaturi de matusa ei, Ramona Gabor, o femeie de moravuri usoare. Drept proba la aceasta afirmatie, Irinel Columbeanu a adus un articol dintr-o revista autohtona.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate