FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
-1


 famous?
Istoria Artei Pe Scurt - intrebari
De ce nu a existat în Italia ziua de 5 octombrie 1582? Istoria artei pe scurt
1 raspunsuri 3189 vizualizari  raporteaza
Sebastian on Wednesday, August 18, 2010 in Istoria Artei Pe Scurt - intrebari raspuns 1
Din porunca Papei Grigore al XIII-lea a fost introdus în 1582 Calendarul Gregorian, a cărei denumire derivă chiar de la numele respectivului papa. In anul respectiv a fost necesar să fie corectată o eroare care se născuse datorită numărului mare de ani bisecţi care au fost introduşi în Calendarul Iulian. Din acest motiv s-a sărit peste zece zile şi s-a trecut din ziua de 4 octombrie a anului 1582 direct în ziua de 15 octombrie 1582. Calendarul Gregorian (şi saltul peste atâtea zile) a fost adoptat în Germania în anul 1700, în Marea Britanie în 1752 şi în Rusia abia după Revoluţia din Octombrie, în 1917!
0

     raspunde    raporteaza   
Ionela on Wednesday, August 18, 2010
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate