FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
De ce lucru neplacut a avut parte Rosse Marie Florescu zilele trecute?
1 raspunsuri 37 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 14, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
In urma cu cateva zile Rosse Marie Florescu si-a invitat o buna prietena la un restaurant din Dorobanti pentru a lua masa impreuna. Restaurantul este renumit pentru cei ce i-au masa acolo, fiind un restaurant de fite dar si cu preturi pe masura. Cele doua si-au comandat felurile preferate si s-au intins cam mult la vorba. La un moment dat, cand sa plateasca Rosse Marie Florescu si-a dat seama ca nu are bani la ea, uitand portofelul acasa, facandu-se in felul acesta de rusine fata de prietena ei dar mai ales ca personalul restaurantului si-a dat seama ca se intampla ceva si au fost cu ochii in patru. Pana la urma, dupa aproape o ora, problema a fost rezolvata dar totul a fost penibil pentru ea si mai ales pentru insotitoarea ei.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 14, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate