FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
De ce credeti ca antrenorul Razvan Lucescu are rezerve privind activitatea lui Adrian Mutu la echipa nationala?
1 raspunsuri 81 vizualizari  raporteaza
Razvan on Wednesday, February 16, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Dupa scandalul cu Sinisa Mihailovici antrenorul actual al Fiorentinei, clubul italian a anuntat ca l-a exclus pe Adrian Mutu de la antrenamente deoarece fotbalistul roman nu a respectat prevederile contractului. Dupa o luna Adrian Mutu a fost reprimit in lot dupa ce si-a incheiat socotelile cu Victor si Ioan Becali.
Antrenorul Razvan Lucescu are rezerve privind convocarea lui Adrian Mutu la nationala, deoarece atitudinea lui Mutu la meciul cu Serbia din preliminariile CM 2010 cand a fost surprins intr-un club de noapte consumand bauturi alcoolice.

0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Wednesday, February 16, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate