FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Celebritati - intrebari
De ce crede Tudor Chirila ca lumea nu mai este intr-o stare de normalitate?
1 raspunsuri 37 vizualizari  raporteaza
Razvan on Monday, March 21, 2011 in Celebritati - intrebari raspuns 1
Cantaretul Tudor Chirila crede ca omul este din ce in ce mai singur si lumea nu mai este intr-o stare de normalitate chia daca omul face parte di grupuri de socializare pe internet si primeste sute de emailuri. Tehnologia si inovatiile nu ne aduc cu sine fericirea si tot noi suntem datori sa o cautam. Tudor Chirila nu este in cautare unei comori si nici nu doreste sa adune averi de care sa nu aiba timp sa se bucure, el spune ca are nevoie de bani sa isi satisfaca poftele si hobby-urile.
0

     raspunde    raporteaza   
FW Editor on Monday, March 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate