FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
 
0


 famous?
Diverse - intrebari
De cand se utilizeaza oxigenul pentru obtinerea otelului de convertizor?
1 raspunsuri 410 vizualizari  raporteaza
Viorel on Friday, January 21, 2011 in Diverse - intrebari raspuns 1
Pornindu-se de la necesitatea obtinerii unui tip de otel de mai buna calitate, incepand din 1930 s-au depus constant eforturi pentru lichefierea oxigenului din atmosfera. Oxigenul era utilizat pentru imbogatirea aerului din suflantele utilizate pentru con-vertizoarele cu care se lucra la producerea otelului. Bazele teoretice pentru aplicarea unor asemenea procedee au fost puse, printre altii, de Cari von Linde (1842-1934). Procedeele respective au fost aplicate in practica abia dupa 1945.
2

     raspunde    raporteaza   
FamousWhy Editor on Friday, January 21, 2011
 
In aceasta pagina puteti posta orice intrebare "faimoasa" pe care o aveti in minte sau puteti posta un raspuns sau mai multe la intrebari deja existente, bineinteles daca sunteti atrasi de subiect. Intrebarile si raspunsurile sunt diferentiate de voturi acordate de alti vizitatori ai site-ului, iar cele mai "faimoase" sunt scoase in evidenta mai mult in listari.

 
Categorii Populare

categorii intrebari

 
Topic-uri Populare
» Cum
    Cum a Cum este Cum se  Cum va Cum sa Cum fac Cum s-ar Cum as
» Cine
    Cine a Cine este Cine va Cine ar Cu cine Cine poate
» Cand
    Cand s-a Cand a Cand va De cand  Cand au 
» Cand
    Unde a Unde s-ar Unde va Unde sunt Unde pot

vezi toate